Contentcafé 13 UA, lever jouw verhaal aan

Datum
21 juni 2017 10:00 - 12:00
Locatie
Koetshuis Landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 25, 3732 HV De Bilt
Aanmeldingen
Minimaal 1 en maximaal 10.
Je kunt je niet meer inschrijven voor deze activiteit

Speciaal voor onze erfgoedpartners!

Graag organiseren wij samen met jou het Contentcafé in april.
Datum: 21 juni van 10 tot 12 uur onder het genot van koffie/thee en iets lekkers.

Ons erfgoedportal www.utrechtaltijd.nl ontsluit de geschiedenis van de provincie Utrecht. Dagelijks werken we met ons redactieteam aan verhalen, activiteiten en nieuws op deze website, zodat de bewoners en toeristen van onze provincie zoveel mogelijk te weten kunnen komen over erfgoed en geschiedenis. De verhalen en activiteiten van jouw organisatie zijn daarbij onontbeerlijk.

Wij horen dan ook graag de verhalen en activiteiten van jouw organisatie. Om het jemakkelijk te maken hebben wij een tweetal online invulformulieren gemaakt waarin je eenvoudig zelf je content kunt aanleveren:
Voor het aanleveren van een verhaal: http://www.utrechtaltijd.nl/verhalen/voeg-een-verhaal-toe/
Voor het aanleveren van een activiteit: http://www.utrechtaltijd.nl/doen/activiteiten/voeg-een-activiteit-toe/

Wij werken graag met je samen aan de content van Utrecht Altijd. We beseffen dat het aanleveren van activiteiten en het schrijven van een verhaal soms best een klus is. Daarom willen wij het nuttige met het aangename combineren tijdens het Contentcafe. De bedoeling hiervan is dat je zelf aan de slag gaat (al dan niet met hulp van ons) met het invoeren van jouw verhalen of activiteiten.

Medewerkers van onze redactie zijn aanwezig om je te helpen of met je te sparren over de geschikte invalshoek. En natuurlijk is het ook een mooie gelegenheid om andere erfgoedorganisaties te ontmoeten.

Graag horen wij of je aanwezig zult zijn op 21 juni door je aan te melden. Neem je een laptop mee zodat je ter plekke jouw verhaal kunt invoeren? Geen laptop? Laat het ons dan even weten.

Nog vragen? Neem contact op met info@utrechtaltijd.nl

Wij wensen je alvast veel inspiratie toe en hopen je te ontmoeten!

Voor de routebeschrijving: route

Je kunt je niet meer inschrijven voor deze activiteit