Denk mee over een groener Eemnes

Datum
13 september 2017 19:30 - 21:30
Locatie
Gemeentehuis Eemnes, Zuidersingel 1, 3755 AZ Eemnes
Aanmeldingen

Heeft u wensen en ideeën voor een groenere en aantrekkelijker Noordbuurt in Eemnes? Wilt u graag meehelpen om diverse ‘groene’ projecten uit te voeren? Kom dan naar de ideeënavond Groen aan de Buurt op woensdag 13 september om 19.30 uur (tot 21.30 uur).

We verzamelen op deze avond ideeën voor natuur en landschap in en om de Noordbuurt. De bijeenkomst vindt plaats in de raadszaal in het gemeentehuis. 

Inspiratie
Projectmedewerkers van Groen aan de Buurt geven een aantal inspirerende voorbeelden en mogelijkheden. Hierbij worden verschillende aspecten belicht zoals openbaar groen, landschap, biodiversiteit, cultuurhistorie, educatie en toegankelijkheid. Of misschien heeft u al een idee waar u mee aan de slag wilt? We horen het graag.

Samen bedenken én doen
Op 4 oktober is er een tweede bijeenkomst. Op deze avond werken we de ideeën verder uit. Groen aan de Buurt is een DOE-project van Landschap Erfgoed Utrecht, IVN Utrecht en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. De gemeente Eemnes en de provincie Utrecht hebben hiervoor geld beschikbaar gesteld. De werkgroepen die ontstaan kunnen daarom meteen aan de slag. Vanuit het project krijgen zij ondersteuning bij het omzetten van deze ideeën naar concrete activiteiten en projecten. Kijk voor meer informatie op www.groenaandebuurt.nl.

Van tevoren opgeven is niet nodig, neem vooral uw buren of vrienden mee naar de ideeënuitwerkavond!