Kom helpen op Landgoed Prattenburg

Datum
14 juni 2017 10:00 - 16:00
Locatie
Landgoed Prattenburg, Cuneraweg 420, 3911 RW Rhenen
Aanmeldingen
Maximaal 50.
Je kunt je niet meer inschrijven voor deze activiteit

Wilt u wel eens weten wat er achter het hek van Landgoed Prattenburg gebeurt? Dat kan! Sterker nog, u kunt ons helpen! Verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, tussen Veenendaal, Rhenen en Elst ligt Landgoed Prattenburg. De eigenaren van Landgoed Prattenburg zijn samen met Landschap Erfgoed Utrecht op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden en behouden van de historische tuin en het omliggende landgoed.

De historische tuin en het park vergen veel onderhoud. De rododendrons moeten gesnoeid en bemest, de paden vrijgehouden, gazonranden geknipt en zichtassen hersteld. En dat is nog maar een selectie van de vele leuke klussen die er gedaan moeten worden. Vindt u het leuk om te tuinieren, of u wilt meer leren over de historische tuinaanleg van landgoed Prattenburg en uw kennis daarbij inzetten voor het behoud? Ervaring is welkom, maar niet noodzakelijk. De groep werkt gedurende het hele jaar om de week op woensdagen. Of u nu graag in een groep of liever (soms) alleen werkt, er is een grote verscheidenheid aan werkzaamheden, dus er is altijd een passende klus te vinden.

Op woensdag 14 juni is er een kennismakingsdag van 10.00 – 16.00 uur op het landgoed. U wordt rondgeleid, maakt kennis met de familie en de andere vrijwilligers en gaat gezamenlijk aan de slag. Aan het eind van de middag kunt u beslissen of u zich wilt blijven inzetten als vrijwilliger in de nieuwe groep.

Groene vingers wordt mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuurfonds.

Je kunt je niet meer inschrijven voor deze activiteit