2.4 Hoe bereik ik onderwijs? De school in

Datum
11 april 2017 13:00 - 15:30
Locatie
obs Tijl Uilenspiegel, Grote Geusplein 2 (Winkelcentrum De Hagen), 4131 GZ, Vianen
Aanmeldingen
Minimaal 8 en maximaal 20.
Prijs
€ 15,00
Je kunt je niet meer inschrijven voor deze cursus

Cursusinformatie
Eerste module uit reeks van vijf: Hoe bereik het onderwijs met educatieve programma's? Kies verschillende modules en stel je eigen programma samen. 

Doel
Module 2.4: De school in 
Wie kan je het beste benaderen op school? Hoe doe je dat? Welke communicatieve vaardigheden zet je in? Op welke manier kun je rekening houden met al die praktische zaken die op scholen spelen. Hoe houd je de contacten warm? Je leert een kort maar goed verhaal te houden (elevatorpitch) waarin je zoveel mogelijk aansluit bij wat scholen nodig hebben.

Voor wie?
Voor cultuuraanbieders die verantwoordelijk zijn voor educatie in de organisatie en ontwikkelaars van educatieve programma’s.

Kosten
Deelname aan deze cursus kost € 15 per cursist. Bij aanmelding kunt u via Ideal betalen.

U kunt het bedrag via iDEAL betalen in het volgende scherm of wegdrukken als u op een andere manier wilt betalen. Wilt u voor meer mensen of modules betalen dan kunt u het bedrag overmaken via rekeningnummer NL06TRIO0197728901 van Landschap Erfgoed Utrecht onder vermelding van [NAAM CURSIST / NAAM MODULE of MODULES]. Ook kunt u, als nodig, per factuur betalen. Neem hiervoor contact op met Caroline Matla.

Pas na betaling is uw aanmelding definitief. 

Aanvullende informatie
Deze module is onderdeel van een reeks van vijf. De reeks wordt georganiseerd onder de noemer ‘Utrechts College Cultuuronderwijs: Hoe sluit je als culturele partij aan bij het basisonderwijs?’, een samenwerking van Landschap Erfgoed Utrecht en Kunst Centraal.

Landschap Erfgoed Utrecht en Kunst Centraal hebben veel kennis en ervaring met het bereiken van het basisonderwijs. Die willen wij graag met jullie delen. In het kader van het landelijke programma Cultuureducatie met Kwaliteit kunnen wij je tegen gereduceerd tarief bijscholen. Met losse modules kun je je eigen programma samenstellen. Zo wordt aansluiten bij het onderwijs een stuk makkelijker!

Voor de mensen die educatieve programma’s uitvoeren in de praktijk is er een reeks van drie modules onder de titel ‘Hoe ga ik om met schoolklassen’ ontwikkeld. Deze vind je ook onder cursussen. 

Docenten
Hans Boekel. Hij wordt bijgestaan door een interne cultuurcoördinator van een basisschool uit de provincie Utrecht.

Contactpersoon
Caroline Matla

Aanmelden voor de cursus
Aanmelden voor deze cursus kan tot 6 april 2017

Je kunt je niet meer inschrijven voor deze cursus