1.3 Omgaan met schoolklassen: Als het even niet lekker loopt...

Datum
13 februari 2017 13:00 - 15:30
Locatie
Camminghaschool, Camminghalaan 27d, 3981 GD, Bunnik
Aanmeldingen
Minimaal 8 en maximaal 20.
Prijs
€ 15,00
Je kunt je niet meer inschrijven voor deze cursus

Cursusinformatie
Eerste module uit reeks van drie: hoe ga ik om met schoolklassen? Kies verschillende modules en stel je eigen programma samen. 

Doel
Module 1.3: Als het even niet zo lekker loopt…
Tijdens deze bijeenkomst verdiepen we ons in het aspect van de groepsdynamiek. Je krijgt ‘tips & trics’ voor als de communicatie lastig verloopt. We kijken ook naar de rol van de leerkracht en bijvoorbeeld begeleidende ouders. Alles draait om de interactie tussen jou en de kinderen. Dat geldt zowel voor individuele kinderen als voor de groep als geheel.

Voor wie?
Voor medewerkers van een culturele organisatie die rondleidingen geven of ‘op de groep staan’.

Kosten
Deelname aan deze cursus kost € 15 per cursist. Bij aanmelding kunt u via Ideal betalen.

U kunt het bedrag via iDEAL betalen in het volgende scherm of wegdrukken als u op een andere manier wilt betalen. Wilt u voor meer mensen of modules betalen dan kunt u het bedrag overmaken via rekeningnummer NL06TRIO0197728901 van Landschap Erfgoed Utrecht onder vermelding van [NAAM CURSIST / NAAM MODULE of MODULES]. Ook kunt u, als nodig, per factuur betalen. Neem hiervoor contact op met Caroline Matla.

Pas na betaling is uw aanmelding definitief. 

Aanvullende informatie
Deze module is onderdeel van een reeks van drie. De reeks wordt georganiseerd onder de noemer ‘Utrechts College Cultuuronderwijs: Hoe sluit je als culturele partij aan bij het basisonderwijs?’, een samenwerking van Landschap Erfgoed Utrecht en Kunst Centraal.

Landschap Erfgoed Utrecht en Kunst Centraal hebben veel kennis en ervaring met het bereiken van het basisonderwijs. Die willen wij graag met jullie delen. In het kader van het landelijke programma Cultuureducatie met Kwaliteit kunnen wij je tegen gereduceerd tarief bijscholen. Met losse modules kun je je eigen programma samenstellen. Zo wordt aansluiten bij het onderwijs een stuk makkelijker!

Voor mensen die verantwoordelijk zijn voor educatie in hun culturele organisatie en  voor ontwikkelaars van educatieve programma’s is er een aparte reeks van vijf modulen over het bereiken van  het onderwijs met educatieve programma’s ontwikkeld. Deze vind je ook onder cursussen. 

Docenten
Arja van Veldhuizen en Jos Bol. Zij worden bijgestaan door een interne cultuurcoördinator van een basisschool uit de provincie Utrecht.

Contactpersoon
Caroline Matla

Aanmelden voor de cursus
Aanmelden voor deze cursus kan tot 7 februari 2017

Je kunt je niet meer inschrijven voor deze cursus