Workshop werkpositionering bij motorzagen in knotbomen

Datum
6 oktober 2017 09:00 - 13:00
Locatie
Landgoed De Boom
Aanmeldingen
Minimaal 5 en maximaal 10.
Je kunt je niet meer inschrijven voor deze cursus

Veel vrijwilligers werken buiten aan het beheer van het landschap. Bij het werken in de knotbomen moet je soms gebruik maken van werkpositionering. In de workshop komt aanbod wanneer je dit gebruikt en hoe.

Doel van de cursus
In de workshop leer je hoe je in de knotboom veilig kunt werken met behulp van werkpositionering.

Deze dag bestaat voor een deel uit theorie en praktijk. Heb je een werkpositioneringset neem deze dan mee naar de bijeenkomst.

Voor wie
Vrijwilligers die buiten actief werken aan landschapsbeheer in knotbomen. De workshop is bedoeld voor vrijwilligers die nog niet hebben deelgenomen aan de cursus motorzagen in knotbomen, waarvann werkpositionering onderdeel uitmaakte.

=> Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een certificaat motorzagen knotbomen!

Zelf meenemen, aanvullende informatie, bijzonderheden
Neem je eigen lunchpakket mee. Voor koffie en thee wordt gezorgd.
Werkpositioneringset (als je deze hebt), motorzaag met beschermingsmiddelen (veiligheidsschoenen, veiligheidsbroek, veiligheidshandschoenen, veiligheidshelm, gelaatsscherm en gehoorbescherming) en certificaat motorzagen.

Kosten
De cursus is gratis voor vrijwilligers die zijn aangesloten bij Landschap Erfgoed Utrecht. Voor alle overige deelnemers wordt een bijdrage gevraagd van € 50,-.

Het bedrag kan via iDEAL overgemaakt worden op rekeningnummer NL06TRIO0197728901 van Landschap Erfgoed Utrecht onder vermelding van NAAM CURSIST /cursus werkpositionering. Een andere mogelijkheid om te betalen is per factuur. Neem dan contact op met Marja Zandberg.

Pas na betaling is uw aanmelding definitief.

Locatie
Landgoed De Boom

Docent(en)
Jos van den Eshof, Bedrijfstrainingen in het groen.

Contactpersoon
Voor meer informatie: Marja Zandberg


 

Je kunt je niet meer inschrijven voor deze cursus