Bekijk jij Utrecht straks als filmmaker?

Heb jij een scherp oog voor de rijke geschiedenis en schoonheid van je omgeving? Woon je in Utrecht of omstreken? En wil je graag als vrijwillig allround filmmaker aan de slag? Bedenk dan een goed idee voor 7 september en maak kans op een van de 8 vrijwillige traineeplekken bij Landschap Erfgoed Utrecht. In vier dagdelen word je door een ervaren filmmaker ingewijd in het filmvak.

Utrecht is een kijkkast, een festivalplek, waar je vakantie viert, studeert en liefhebt. Utrecht is ook een plek in het verleden, met weelderige tuinen en buitenplaatsen, kerken en kloosters. Romeinse garnizoenen, forten en broeierige kunstenaarscafés. Utrecht is er altijd. En dat Utrecht willen we in beelden vangen.

Wat moet je doen? Beschrijf (of teken, of…) welk verhaal jij wilt verfilmen. Gebruik het liefst niet meer dan 400 woorden. Houd in je achterhoofd dat het gaat om een korte film van maximaal 3 minuten. Geef aan waarom je juist dit verhaal wilt delen en wat de link is met het landschap en cultureel erfgoed. Dé thema’s waar Landschap Erfgoed Utrecht voor staat. Stuur je idee voor 7 september 2017 in. Uit de inzendingen selecteren de filmmaker en de redactie de kandidaten.

Doe je mee?
Kijk hier voor de vrijwilligersvacature of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk@landschaperfgoedutrecht.nl

Dit bericht is geplaatst op 1 augustus 2017.