Bekijk jij Utrecht straks als filmmaker?

Heb jij een scherp oog voor de rijke geschiedenis en schoonheid van je omgeving? Woon je in Utrecht of omstreken? En wil je graag, al filmend, al dit moois in beeld brengen? Geef je op voor de kennismakingsbijeenkomst op -woensdagavond 27 september en laat je daarna in vijf dagdelen door een ervaren filmmaker inwijden in het filmvak.

Utrecht is een kijkkast, een festivalplek, waar je vakantie viert, studeert en liefhebt. Utrecht is ook een plek met een rijk verleden, met weelderige tuinen en buitenplaatsen, kerken en kloosters. Romeinse garnizoenen, forten en broeierige kunstenaarscafés. Utrecht is er altijd. En dat Utrecht willen we in beelden vangen.

Als je eenmaal op de hoogte bent van alle do’s en don’ts ga je zelf aan de slag en maak je voor Landschap Erfgoed Utrecht samen met anderen van de vrijwillige filmcrew leuke filmpjes die de provincie goed in beeld brengen. Via social media en verschillende websites komen deze beelden terecht bij het grote publiek. Zo bereiken jouw filmpjes iedereen die wil genieten van deze mooie provincie.

Doe je mee?
Meld je voor de kennismakingsbijeenkomst aan via vrijwilligerswerk@landschaperfgoedutrecht.nl voor 22 september. Voor meer informatie kijk op http://www.landschaperfgoedutrecht.nl/vacatures/ voor de vrijwilligersvacature of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk@landschaperfgoedutrecht.nl

Dit bericht is geplaatst op 1 augustus 2017.