Ben jij een echte verhalenverteller met vlotte pen?

Vind je het leuk om in de geschiedenis van Utrecht te duiken en deze kennis om te zetten naar een enthousiasmerend en aansprekend verhaal? Ga dan aan de slag bij het gezellige vrijwilligers-redactieteam van UtrechtAltijd.nl.

Aan de rand van Utrecht, midden in een weelderige omgeving ligt Landgoed Oostbroek. Hier verzamelt één keer in de twee weken het redactieteam van UtrechtAltijd.nl om samen nieuwe onderwerpen te bedenken, onderzoek te doen en te schrijven.

UtrechtAltijd.nl is dé toegangspoort naar de verhalen achter het erfgoed van Utrecht. Er zijn veel zichtbare en onzichtbare sporen uit het verleden die ons iets vertellen over wie we zijn, waar we wonen en waar we vandaan komen. Soms is erfgoed ver weg, dan weer heel dichtbij. Soms kun je er niet omheen zoals die middeleeuwse stadsmuur, een oude fabriek, de molen, of een van de 285 buitenplaatsen die de provincie Utrecht rijk is. Soms moet je wat verder op zoek. Bijvoorbeeld in een museum of een archief, waar je het gereedschap van de Romeinen of het dagboek van een onderduiker kunt vinden. Al deze verhalen, groot of klein, zijn het waard om verteld te worden. En dat doen we op UtrechtAltijd.nl

Sluit jij je bij ons aan?
Kijk op http://www.landschaperfgoedutrecht.nl/vacatures/ of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk@landschaperfgoedutrecht.nl en meld je aan voor de kennismakingsbijeenkomst.

UtrechtAltijd.nl is een initiatief van Landschap Erfgoed Utrecht in samenwerking met de Provincie Utrecht en talloze andere erfgoedpartners uit de provincie

*Fotobijschrift: Letterzetterij, Het Utrechts Archief, 76070
*Fotobijschrift: Letterzetterij, Het Utrechts Archief, 76057

Dit bericht is geplaatst op 13 juli 2017.