Help het landschap van Stichtse Vecht met jouw spierballen!

Voor de landschapsbeheerploeg van gemeente Stichtse Vecht zoekt Landschap Erfgoed Utrecht enthousiaste vrijwilligers die een onmisbare bijdrage willen leveren aan het beheer en onderhoud van het landschap van Stichtse Vecht. Kennis van landschapsbeheer is niet nodig. Wél enthousiasme, spierkracht en beschikbaarheid van één dag in de week.

De landschapsbeheerploeg Stichtse Vecht bestaat uit een landschapscoördinator die zich samen met vrijwilligers inzet voor het landschap. Het werk bestaat uit klussen als wilgen knotten, het maaien en schonen van poelen, aanleggen en onderhouden van slangenbroedhopen, onderhoud van lanen, aanplanten van bomen en struiken, afzetten van hakhout, maaien en afhooien van wandelpaden en hooilandjes en aanleg en onderhoud van hoogstamfruitboomgaarden. Je komt daarbij op de meest mooie en unieke plaatsen van de Stichtse Vecht die veelal niet vrij toegankelijk zijn.

De werkzaamheden vinden op woensdag en donderdag plaats. Het opstappunt van de landschapsbeheerploeg ligt in Breukelen. Van jou, als vrijwilliger, wordt verwacht dat je iedere week op een vaste dag beschikbaar bent. Je maakt onderdeel uit van een team van enthousiaste mensen en doet zeer afwisselend werk op prachtige plekken. Dus wil je jouw spieren aan het werk zetten en het landschap onderhouden? Meld je dan snel aan en kom een keer een dag proefdraaien.

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan contact op met landschapscoördinator René Langedijk, rene.langedijk@stichtsevecht.nl, 0651992311

Kijk voor meer informatie over de vacature hier.

Dit bericht is geplaatst op 4 oktober 2016.