Help mee aan het 100ste Klompenpad

Voor het 100ste Klompenpad, in het buitengebied van Renswoude, zoekt Landschap Erfgoed Utrecht nog acht enthousiaste vrijwilligers uit de omgeving van Renswoude met hart voor wandelen. Op woensdag 31 mei wordt het 100ste Klompenpad feestelijk geopend. Om alle wandelaars optimaal te kunnen laten genieten van dit pad worden nog acht vrijwilligers gezocht. Op 17 mei tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we er alles over. Aanmelden voor de informatieavond en/of het vrijwilligerswerk op dit Klompenpad kan bij Marja Zandberg, via m.zandberg@landschaperfgoedutrecht.nl.

Taken
De vrijwilligers controleren per toerbeurt de route minimaal 1x per maand. Bij het nalopen van de route controleer je de markeringen en borden. Daarbij voer je soms wat kleine reparaties en/of snoeiwerk uit en ruim je het eventueel aanwezige zwerfafval op. Grotere problemen worden gemeld bij de coördinator. Als vrijwilliger ben je 4 tot 5 keer per jaar een halve dag beschikbaar.

Eerste activiteiten
Eén van de eerste activiteiten die we ondernemen met de vrijwilligersgroep is het markeren van de route. Hiervoor hebben we 4 data gepland: maandagochtend 22 mei, dinsdagochtend 23 mei, maandagochtend 29 mei en dinsdagmiddag 30 mei. Op woensdag 31 mei wordt het 100ste Klompenpad feestelijk geopend.

 

Dit bericht is geplaatst op 11 april 2017.