Kom naar de ideeënavond voor een groener Wijk bij Duurstede

Heeft u wensen en ideeën voor een groener en aantrekkelijker Wijk bij Duurstede? Of wilt u graag meehelpen om met elkaar diverse ‘groene’ projecten uit te voeren? Kom dan naar de ideeënavond van Groen aan de Buurt.

Datum en tijd: Dinsdag 13 juni 2017 van 19.30 uur tot uiterlijk 21.30 uur
Locatie: Huis van de Gemeente, Karel de Grotestraat 30, Wijk bij Duurstede

Op de ideeënavond vertelt Hélène Hine van Landschap Erfgoed hoe Groen aan de Buurt werkt. U krijgt voorbeelden van soortgelijke projecten in andere dorpen en steden om inspiratie op te doen. Kijk hier ook voor meer informatie.

Met elkaar verzamelen we op deze avond  ideeën voor natuur en landschap. Daarna kunt u aangeven bij welke ideeën u wilt helpen met de uitvoering. Na de ideeënavond is er een tweede bijeenkomst op donderdag 29 juni. Op deze avond werken we de ideeën verder uit. Vaak ontstaan dan diverse werkgroepen die met elkaar aan de slag gaan. De gemeente Wijk bij Duurstede heeft geld beschikbaar gesteld voor Groen aan de Buurt. Ook de provincie Utrecht heeft hier geld voor gereserveerd. De werkgroepen kunnen dan meteen aan de slag.

Groen aan de Buurt is een DOE-project van Landschap Erfgoed Utrecht, IVN Utrecht en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Wij organiseren en begeleiden samen met de Vereniging Natuur en Milieu Wijk bij Duurstede het Groen aan de Buurt-project in Wijk bij Duurstede.

Aanmelden voor de ideeënavond is niet nodig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hélène Hine van Landschap Erfgoed Utrecht,  h.hine@landschaperfgoedutrecht.nl, of 030-2219763. U kunt ook mailen naar Sonja Fris van Vereniging Natuur en Milieu Wijk bij Duurstede via sonja.fris@hotmail.com voor meer informatie.

Dit bericht is geplaatst op 2 juni 2017.