Vrijwilligers gezocht: Startbijeenkomst inventariseren landschapselementen

Als vrijwilliger ‘’landschapselementen inventariseren’’ bekijk je jouw leefomgeving door een andere bril! Landschap Erfgoed Utrecht organiseert op 25 april van 9:30 tot 12:30 uur op Landgoed Oostbroek een startbijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers die landschapselementen willen inventariseren. Onder landschapselementen wordt o.a. verstaan knotbomen, houtwallen en houtsingels. We zoeken nieuwe vrijwilligers voor het inventariseren van landschapselementen.    
In verschillende delen van de provincie Utrecht zijn de afgelopen jaren kleine landschapselementen, zoals knotbomen, houtwallen en houtsingels door vrijwilligers geïnventariseerd.

Woon jij in één van deze plaatsen? Dan zoeken wij jou! 
Om over een aantal jaren een compleet beeld te krijgen van alle landschapselementen in de provincie Utrecht zoekt Landschap Erfgoed Utrecht vrijwilligers die willen helpen om de landschapselementen in Utrecht, Maarssen, Bilthoven, De Bilt, Houten, Zeist, Bunnik, Driebergen en Wijk bij Duurstede in kaart te brengen.


Gegevens verwerken
De inventarisatiegegevens worden door Landschap Erfgoed Utrecht verwerkt in GIS. De gegevens worden gebruikt om de stand van het landschap in de provincie Utrecht te bepalen. Met deze gegevens kunnen wij samen met eigenaren en gemeenten herstelprojecten uitvoeren.


Opgeven voor de startbijeenkomst
Klik hier om je in te schrijven voor de startbijeenkomst van 25 april. 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten van Beek
​Of bekijk de vacature


 

Dit bericht is geplaatst op 2 april 2015.