Vrijwilligers nieuw Klompenpad rond Stoutenburg gezocht!

Voor een nieuw Klompenpad bij Stoutenburg, in het buitengebied van Leusden en Amersfoort, zoekt Landschap Erfgoed Utrecht enthousiaste vrijwilligers met hart voor wandelen. Jaarlijks gaan honderden mensen wandelen over de leuke nieuwe route met veel afwisseling en een groot nieuw stuk door boerenland. Om alle wandelaars optimaal te kunnen laten genieten van dit pad worden vrijwilligers gezocht. 

Taken
De vrijwilligers controleren per toerbeurt de route minimaal 1x per maand. Bij het nalopen van de route controleer je de markeringen en borden. Daarbij voer je soms wat kleine reparaties en/of snoeiwerk uit en ruim je het eventueel aanwezige zwerfafval op. Grotere problemen worden gemeld bij de coördinator. Als vrijwilliger ben je 4 tot 5 keer per jaar een halve dag beschikbaar.

Ook zoeken we een vrijwillige coördinator. De coördinator is de schakel tussen de vrijwilligers en Landschap Erfgoed Utrecht. Je stelt de roosters op en knelpunten die worden gemeld, geef je door aan Landschap Erfgoed Utrecht. Je kan natuurlijk ook zelf af en toe het pad nalopen. Bij de werkzaamheden krijg je ondersteuning van een medewerker van Landschap Erfgoed Utrecht.

Informatiebijeenkomst
Dinsdag 12 mei is er voor alle geïnteresseerden een informatiebijeenkomst. Kijk hier om u aan te melden.

Meer informatie over Klompenpaden is te vinden op www.klompenpaden.nl.

Dit bericht is geplaatst op 24 april 2015.