Ik word vrijwilliger

Veldsymposium

vr 27 september 2019 09:30 - 13:00, Krommerijnpark in Wijk bij Duurstede

Het Veldsymposium Groen aan de Buurt op vrijdagochtend 27 september is voor bestuurders en medewerkers van gemeenten, waterschappen, fondsen en Provincie Utrecht.
 
Op deze ochtend nemen we u mee in de resultaten en inzichten van drie jaar Groen aan de Buurt; over participatie, onze succesvolle buurtaanpak, de voucherregeling en het leernetwerk van ambtenaren. U gaat naar huis met veel inspiratie, onze Groen aan de Buurt producten en 12 dingen die je moet weten over bewonersparticipatie in het groen.

PROGRAMMA:

9.30 uur | Inloop 
Met koffie en thee, fototentoonstelling Groen aan de Buurt

10.00 uur | Welkom
Door Ivo Brautigam, directeur Landschap Erfgoed Utrecht

10.15 uur | Resultaten Groen aan de Buurt
Bewoners Linda Horst en Paul Soeterbroek, adviseur bewonersparticipatie gemeente Wijk bij Duurstede Edwin van Dorp en het Groen aan de Buurt team presenteren het van binnen en buiten

11.30 uur | De 12 dingen die je moet weten over bewonersparticipatie in het groen

 11.40 uur | In gesprek over participatie en kansen in de toekomst
Een panelgesprek met Hanke Bruins-Slot (gedeputeerde Provincie Utrecht), Els Otterman (Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden), Laurens de Graaf (burgemeester Lopik en docent aan de Universiteit Tilburg gespecialiseerd in (burger)participatievraagstukken), Hans Marchal (wethouder Wijk bij Duurstede en deelnemer aan de Groen aan de Buurt), Paul Soeterbroek (bewoner Wijk en deelnemer aan de Groen aan de Buurt aanpak) en Marlyne Stolker (projectadviseur K.F. Hein Fonds / mede-initiatiefnemer van natuurregeling KIEM)

 


Parkeren: parkeerlocatie Melkwegsetiendweg, ca. 5 minuten lopen (bij opgave ontvangt u een routekaartje)

 
Groen aan de Buurt is een gezamenlijk programma van Landschap Erfgoed Utrecht, IVN Utrecht en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. De afgelopen 3 jaar hebben we volop ervaringen opgedaan en uitgewisseld.

Ja, ik schrijf me in

Meld je aan

Vul uw naam in
(optioneel)
(optioneel)

Deel met je vrienden