Word vrijwilliger Steun ons!
ArcheoDag online

terugblik op een historisch jaar

ArcheoDag online (vol!)

vr 18 december 2020 10:00 - 12:00, Online

Het is weer tijd voor de ArcheoDag! Dit is een webinar die we gratis aanbieden aan de vrijwilligers in de archeologie om hen te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid in de provincie Utrecht. 

Update: de inschrijvingen zitten vol, maar de ArcheoDag later bekijken kan wel. De online bijeenkomst wordt opgenomen. Heb je interesse om deze terug te kijken, neem dan contact op met Alexander van de Bunt.

Anders dan voorgaande jaren zal de ArcheoDag dit jaar via Zoom plaatsvinden. Tijdens deze webinar praten we je graag bij over alle toffe projecten van afgelopen jaar, zoals Erfgoed Gezocht op de Utrechtse Heuvelrug, de ArcheoBrigade, het PAN-event, de nieuwe website van UtrechtAltijd en de nieuwste verhalen van de Schervendokter.

Sprekers:

Channa Cohen Stuart – Archeologie in Wijk bij Duurstede: blik op de toekomst
Eva Kaptijn – Erfgoed Gezocht: citizen science in de provincie Utrecht
Ton van Bommel – Het verhaal achter de vondsten uit de AWN opgraving in Tienhoven
Alexander van de Bunt – ArcheoBrigade & bijzondere verhalen van de Schervendokter
Tom Hazenberg – Blik op de Zwammerdam live!
Afsluiting: Preview Erfgoeddag 24 juni 2021

De online ArcheoDag vindt plaats op vrijdagochtend 18 december van 10.00 tot 12.00 uur via Zoom. Om erbij te zijn moet je je even inschrijven via onderstaande link. Als je dat doet, krijg je ook bericht zodra het gehele programma bekend is.

Wil je zelf ook iets presenteren? Dat kan! Neem contact op met Alexander van de Bunt via a.vandebunt@landschaperfgoedutrecht.nl 

Deel met je vrienden