Doneer Vrijwilligers

Ervaringsdeskundigen aan het woord

wo 10 mei 2023 15:30 - 17:00, online

Tijdens de sessie ‘Ervaringsdeskundigen aan het woord’ geven we het woord aan de ervaringsdeskundigen. Hoe heeft hun fysieke of verstandelijke beperking invloed op hun bezoekerservaring of vrijwilligerswerk? En wat kun jij doen om sociale toegankelijkheid te verbeteren?

Klik hier voor meer informatie en aanmelden >


Drie kennis- en inspiratiesessies sociale toegankelijkheid
Deze sessie is onderdeel van een reeks van drie kennis- en inspiratiesessies. In deze reeks online bijeenkomsten gaan we aan de slag met het onderwerp sociale toegankelijkheid. De focus ligt hierbij op gasten en nieuwe vrijwilligers met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Sociale toegankelijkheid betekent dat er op een gewone manier met je wordt omgegaan. Bijvoorbeeld dat je gastvrij ontvangen wordt, dat je goed te woord wordt gestaan en dat je makkelijk bij de juiste (online) informatie kunt komen.

De bijeenkomsten kunnen als reeks gevolgd worden, maar mogen ook afzonderlijk worden bijgewoond. De bijeenkomsten vinden digitaal plaats, en zijn daardoor niet plaatsgebonden.


De bijeenkomsten worden mede gefinancierd door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Fonds voor Cultuurparticipatie en mogelijkerwijs aangevuld door het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Deel met je vrienden