Doneer Vrijwilligers
Bijzondere Buitendag

Doe mee op 19 oktober!

Bijzondere Buitendag

do 19 oktober 2023 09:15 - 15:00

Met de Bijzondere Buitendagen kun je proeven aan vrijwilligerswerk zonder je meteen te binden aan een vaste groep. Je kunt je via de link rechts bovenin aanmelden voor deze natuurklus. Deze Bijzondere Buitendag gaan we aan het werk op het randje van Utrecht en Zuid-Holland: De Nieuwkoopse Plassen. Voor het eerst gaan we we ook te water.

Bijzondere Buitendagen zijn werkdagen op verschillende locaties in de provincie Utrecht. Vaak vinden de dagen plaats op het landgoed van Utrechtse buitenplaatsen. De groepsgrootte van een klus is zo'n dertig tot veertig mensen. De klussen zijn telkens anders. Er is altijd een begeleider aanwezig en voor veilig werken wordt gezorgd.

Op 19 oktober zoeken we de grens van de provincie Utrecht op. We gaan aan de slag in de Nieuwkoopse plassen in samenwerking met Natuurmomumenten. Hiervoor vertrekken we met een boot richting het drassige moeras. Hier gaan rietland percelen vrijhouden van bomen. Trek je laarzen maar aan, het beloofd een prachtige en drassige ervaring te worden. 

 

Ja, ik schrijf me in

Deel met je vrienden