Doneer Vrijwilligers

Oostbroeklezing: Natuurvisie Utrecht 2050

di 31 oktober 2023 19:00 - 21:00, Landgoed Oostbroek, De Bilt

De samenwerkende Utrechtse natuur- en milieuorganisaties organiseren op dinsdag 31 oktober een lezing over de Natuurvisie Utrecht 2050. 

Tijdens deze Oostbroeklezing geven Hein Pasman (Landschap Erfgoed Utrecht) en Alies van den Berg (Natuur en Milieufederatie Utrecht) een korte introductie. Ecoloog Markus Feijen (Utrechts Landschap) gaat dieper in op de handvatten die de visie groene vrijwilligers kan bieden. Daarna is er tijd om informeel na te praten.

De Natuurvisie is het gezamenlijke toekomstbeeld voor het jaar 2050 voor de provincie Utrecht. Het beschrijft de toekomstscenario’s van zes gebieden en de natuur in de stedelijke omgeving. De Natuurvisie is relevant voor iedereen in de provincie Utrecht, maar extra relevant voor groene vrijwilligers omdat de inhoud ervan handvatten biedt voor het vrijwilligerswerk. Bekijk de Natuurvisie Utrecht 2050.

Programma

19:00 – 19:15: Korte introductie door Hein Pasman & Alies van den Berg
19:15 – 20:30: Markus Feijen vertelt welke handvaten de Natuurvisie groene vrijwilligers biedt
20:30 – 21:00: Napraten en uitloop

De Oostbroeklezing is vol. Er is een wachtlijst. Wil je op de wachtlijst, laat dit dan weten.

Oostbroeklezingen

De Oostbroekorganisaties is een Utrechts samenwerkingsverband van Landschap Erfgoed Utrecht, Utrechts Landschap, Natuurmonumenten, Natuur en Milieufederatie Utrecht, IVN en Staatsbosbeheer.