Doneer Vrijwilligers

E-learning Lyme, processierups en meer

vr 30 april 2021, online

Als je werkt in de natuur zijn er risico’s waar je rekening mee moet houden. Van sommige dieren kun je namelijk ziek worden, bijvoorbeeld van teken of de eikenprocessierups. Wil je weten welke dieren je ziek kunnen maken en hoe je dit voorkomt? Volg dan deze e-learning module van Leer je Groen. Tijdens de module leer je welke ziektes en allergische reacties je van de dieren kunt krijgen en hoe je dit kan voorkomen.

Wat leer je?

  • Wanneer je extra moet opletten
  • Hoe je kunt voorkomen dat je een ziekte of allergische reactie krijgt
  • Waar je op moet letten als je toch aangeraakt, gebeten of gestoken wordt
  • Wanneer je je collega’s moet waarschuwen of een dokter bellen

Handige informatie

Kosten deelname
Deelname is gratis voor vrijwilligers van LEU en vrijwilligers van vrijwilligersgroepen die zijn aangesloten bij LEU. Ben je niet aan LEU verbonden en heb je wel interesse? Neem dan contact op met jouw vrijwilligersorganisaties. Op deze website lees je ook hoe je via Landschap Erfgoed Utrecht vrijwilliger kunt worden. 

Over Leer je Groen
Leer je Groen is een online platform met korte e-learning modules voor beroepskrachten en vrijwilligers die werken bij een natuurorganisatie.

Aanmelden
Om deel te nemen heb je account nodig. Heb je die nog niet, stuur dan een bericht met je voor- en achternaam en de naam van je vrijwilligersgroep naar Hilde van ’t Klooster.

Mede door financiële steun van de provincie Utrecht kunnen we deze e-learningmodules gratis aanbieden aan vrijwilligers die bij Landschap Erfgoed Utrecht zijn aangesloten.

Deel met je vrienden