Doneer Vrijwilligers
Maak je erfgoedsite gebruiksvriendelijker

NDE-Vragenuur

Zo maak je je erfgoedsite gebruiksvriendelijk

do 15 april 2021 11:00 - 12:00, online

Wil je als organisatie digitaal erfgoed gebruiksvriendelijker presenteren op je website? Dat kan met de nieuwe handleiding. De praktische adviezen richten zich op historische verenigingen, musea en andere kleine erfgoedinstellingen. Projectleider Maurits van der Graaf en medesamensteller Marianne de Rijke, digitaal-erfgoed-coach voor de provincie Utrecht, vertellen meer over de handleiding en beantwoorden al je vragen.

Nieuwe handleiding
Voor de nieuwe handleiding 'Maak je erfgoedsite gebruiksvriendelijk' zijn de onderzoeksresultaten op het gebied van gedrag en wensen van gebruikers vertaald naar praktische adviezen, zodat erfgoedinstellingen ze kunnen toepassen bij de inrichting van hun website. Met al deze praktische tips kun je meteen aan de slag. Wil je meer weten over hoe je je erfgoedsite gebruiksvriendelijk maakt? Schuif dan aan op donderdag 15 april. Maurits van der Graaf en Marianne de Rijke vertellen en beantwoorden alle vragen!

NDE-vragenuur: elke donderdag 
Het online vragenuur van het Netwerk Digitaal Erfgoed is bij uitstek een plek om ervaringen en kennis laagdrempelig te delen. Elke week staat een ander onderwerp rondom digitaal erfgoed centraal. Experts schuiven aan om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Je bent van harte uitgenodigd om elke donderdag tussen 11 en 12 uur aan te haken. Aanmelden is niet nodig. Sluit gewoon aan via deze link: zoom.us/j/99332281218.

Liever persoonlijk contact?

Marianne helpt je graag verder

Marianne de Rijke

Senior adviseur musea en erfgoed / digitaal-erfgoed-coach 030 - 2219782 M.deRijke@landschaperfgoedutrecht.nl

Deel met je vrienden