Doneer Vrijwilligers
NDE-Vragenuur

elke donderdag

NDE-Vragenuur nieuwe spoorboekje digitalisering erfgoed

do 8 juli 2021 11:00 - 12:00, online

Het Spoorboekje Digitalisering Erfgoed is vernieuwd! Tijdens het Vragenuur van het Netwerk Digitaal Erfgoed (NDE) kun je als museum, historische vereniging of andere erfgoedinstelling je vragen over deze handige tool stellen. 

Het Spoorboekje is gemaakt door de digitaal-erfgoed-coaches, die het erfgoedveld vanuit de provinciale erfgoedhuizen ondersteunen. Vanuit de provincie Utrecht zijn onze collega's Mieke Heurneman en Marianne de Rijke de coaches. De erfgoedhuizen zijn partner in het Netwerk Digitaal Erfgoed. Het spoorboekje staat op museumconsulenten.nl.
Musea, historische verenigingen en andere erfgoedinstellingen vinden hier een laagdrempelige handreiking voor het digitaal beschikbaar stellen van hun collecties.

Elke donderdag: het NDE-Vragenuurtje
Het online vragenuur van het Netwerk Digitaal Erfgoed is bij uitstek een plek om ervaringen en kennis te delen. Elke week staat een ander onderwerp rondom digitaal erfgoed centraal. Experts schuiven aan om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Je kunt elke donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur aanhaken, je bent van harte uitgenodigd. Aanmelden voor het vragenuur hoeft niet, sluit gewoon aan.

> Dit is de voor de Zoom link voor het Vragenuur: zoom.us/j/99332281218.

Liever persoonlijk contact?

Mieke helpt je graag verder

Mieke Heurneman

Adviseur geschiedenis en onderwijs / digitaal-erfgoed-coach 030 - 2219770 m.heurneman@landschaperfgoedutrecht.nl

Liever persoonlijk contact?

Marianne helpt je graag verder

Marianne de Rijke

Senior adviseur musea en erfgoed / digitaal-erfgoed-coach 030 - 2219782 M.deRijke@landschaperfgoedutrecht.nl

Deel met je vrienden