Doneer Vrijwilligers

Oostbroek Webinar: De Omgevingswet

di 6 juli 2021 19:30 - 21:00, online

Provincies en gemeenten zijn op dit moment druk met plannen voor voor de Omgevingsvisies en Omgevingsverordening. Dit heeft alles te maken met de nieuwe Omgevingswet die op 1 juli 2022 in werking treedt. Dit webinar voor vrijwilligers, actieve bewonersgroepen en betrokken inwoners is een introductie op de Omgevingswet.

Belangrijke keuzes
Met de nieuwe Omgevingswet staat er veel op het spel. Want waar komen nieuwe woningen? Waar gaan we energie opwekken? En hoe beschermen we bijvoorbeeld natuur en landschap? Belangrijke keuzes die iedereen aangaan en soms letterlijk onze eigen achtertuin raken.

Meer betrokkenheid
Welke veranderingen de wet met zich meebrengt, hoe u uw stem kunt laten horen en hoe u meer betrokken kunt zijn, komt aan bod tijdens dit webinar. Milan van Hulst, Jeannine van Bree en Peter Smit van Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) praten u helemaal bij.

Dit webinar vindt plaats via Zoom.

> Meld u hier aan

De Oostbroek lezingen

De Utrechtse natuur- en milieuorganisaties organiseren bijna elke maand een lezing voor vrijwilligers én inwoners van Utrecht met hart voor de Utrechtse natuur.

De Oostbroek lezingen is een samenwerking van IVN Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht, Natuur en Milieufederatie Utrecht, Staatsbosbeheer, Utrechts Landschap, Groei en Bloei Utrecht.

Deel met je vrienden