Doneer Vrijwilligers
Grijs wordt groen

in Lopik

Uitwerkavond Groen aan de Buurt Lopik

ma 12 juli 2021 19:30 - 21:00, voormalige peuterspeelzaal aan De Akker

Voor inwoners van de buurten De Akker en Het Veld in Lopik vindt op maandag 12 juli een uitwerkavond plaats. Inwoners wandelden met een groep op 30 juni door de wijk om ideeën op te doen voor het groener maken van hun buurt. Tijdens de uitwerkavond gaan inwoners aan de slag met de ideeën.

Op 12 juli worden de ideeën gekozen waarmee zij aan de slag gaan, samen met de gemeente Lopik en woningcorporatie Woningraat. Ben jij een inwoner van de wijken De Akker of Het Veld in Lopik en wil je ook meedoen, meld je dan aan via het inschrijfformulier.

Ja, ik schrijf me in

Over Groen aan de Buurt

Groen aan de Buurt is een project van Landschap Erfgoed Utrecht, IVN Utrecht en Natuur en Milieufederatie Utrecht. Deze organisaties zien dat steeds meer mensen aan de slag willen met de natuur in hun eigen buurt. Voor mooier groen, meer biodiversiteit, een beter klimaat of gewoon voor de gezelligheid. De organisaties ondersteunen mensen in de provincie Utrecht via begeleiding bij de realisatie van bewonersinitiatieven. De aanpak is drieledig en bestaat uit een participatieve buurtaanpak, een voucherregeling en verbinding via het kennisnetwerk.

Deel met je vrienden