Doneer Vrijwilligers
Workshop Nachtfotografie

15 november 2022

Oostbroek Lezing: workshop Nachtfotografie

di 15 november 2022 19:00 - 20:30, Janssenzaal, Landgoed Oostbroek

Natuur- en nachtfotograaf Corne Ouwehand neemt je tijdens deze workshop mee in de wereld van de natuur- nachtfotografie. Hoe fotografeer je de Melkweg? Hoe fotografeer je een natuurlandschap in het donker? Hoe benut je het weinige natuurlijke licht en voorkom je onnatuurlijke lichthinder? Corne Ouwehand laat zien hoe het werkt.

Gedurende 45 minuten laat Ouwehand de mooiste creaties zien en vertelt waar je op moet letten. Daarna kun je zelf aan de slag in de tuin van landgoed Oostbroek.

Nachtfotografie is een workshop in de reeks van Oostbroekgroep lezingen. Deze zijn gratis voor de achterban van de organisaties, medewerkers en vrijwilligers van IVN Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht, Natuur en Milieufederatie Utrecht, Staatsbosbeheer, Utrechts Landschap en Groei en Bloei Utrecht. Meld je snel aan, want er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen. Vergeet niet je fototoestel en statief mee te nemen

> Meld je aan    

 

  

 

 

De Oostbroeklezingen

De Oostbroeklezingen zijn een gezamenlijk initiatief van IVN Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht, Natuur en Milieufederatie Utrecht, Staatsbosbeheer, Utrechts Landschap en Groei en Bloei Utrecht. Elke maand is er een andere lezing.

Deel met je vrienden