2.1 Hoe bereik ik onderwijs? Jouw project een succes

Datum
28 februari 2017 13:00 - 15:30
Locatie
Landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 39, 3732 HV, De Bilt (Hoofdhuis)
Aanmeldingen
Minimaal 8 en maximaal 20.
Prijs
€ 15,00
Je kunt je niet meer inschrijven voor deze cursus

Cursusinformatie
Eerste module uit reeks van vijf: Hoe bereik het onderwijs met educatieve programma's? Kies verschillende modules en stel je eigen programma samen. 

Doel
Module 2.1: Jouw project een succes 
Welke activiteit of project je ook doet voor het onderwijs, het doel is dat leerlingen en leerkrachten na afloop enthousiast en geïnspireerd zijn. Hoe kun je daarvoor zorgen? En hoe maak je het ook voor jezélf tot een succes? Kortom: welke elementen maken een onderwijsproject succesvol, zowel voor jou als voor de school?

Voor wie?
Voor cultuuraanbieders die verantwoordelijk zijn voor educatie in de organisatie en ontwikkelaars van educatieve programma’s.

Kosten
Deelname aan deze cursus kost € 15 per cursist. Bij aanmelding kunt u via Ideal betalen.

U kunt het bedrag via iDEAL betalen in het volgende scherm of wegdrukken als u op een andere manier wilt betalen. Wilt u voor meer mensen of modules betalen dan kunt u het bedrag overmaken via rekeningnummer NL06TRIO0197728901 van Landschap Erfgoed Utrecht onder vermelding van [NAAM CURSIST / NAAM MODULE of MODULES]. Ook kunt u, als nodig, per factuur betalen. Neem hiervoor contact op met Caroline Matla.

Pas na betaling is uw aanmelding definitief. 

Aanvullende informatie
Deze module is onderdeel van een reeks van vijf. De reeks wordt georganiseerd onder de noemer ‘Utrechts College Cultuuronderwijs: Hoe sluit je als culturele partij aan bij het basisonderwijs?’, een samenwerking van Landschap Erfgoed Utrecht en Kunst Centraal.

Landschap Erfgoed Utrecht en Kunst Centraal hebben veel kennis en ervaring met het bereiken van het basisonderwijs. Die willen wij graag met jullie delen. In het kader van het landelijke programma Cultuureducatie met Kwaliteit kunnen wij je tegen gereduceerd tarief bijscholen. Met losse modules kun je je eigen programma samenstellen. Zo wordt aansluiten bij het onderwijs een stuk makkelijker!

Voor de mensen die educatieve programma’s uitvoeren in de praktijk is er een reeks van drie modules onder de titel ‘Hoe ga ik om met schoolklassen’ ontwikkeld. Deze vind je ook onder cursussen. 

Docenten
Arja van Veldhuizen en Mieke Heurneman

Contactpersoon
Caroline Matla

Aanmelden voor de cursus
Aanmelden voor deze cursus kan tot 23 februari 2017

Je kunt je niet meer inschrijven voor deze cursus