Word donateur Vrijwilligerswerk
LEU Museum Veenendaal 2018 11
Samenwerken

gaat over vertrouwen in je eigen verhaal en dat van ons

Werk met ons samen

Samenwerken gaat over vertrouwen. In je eigen verhaal en dat van ons. Over het uitwisselen van nieuwe ideeën en concepten. Het schetsen van mooie vergezichten. Maar samenwerken gaat ook over concreet durven zijn en aanpakken. De schouders eronder. Over verantwoordelijkheid nemen voor alles wat weerloos en van waarde is. Wij doen dat graag met jou. 

Wie samenwerking zoekt op het vlak van landschap en erfgoed zit goed bij ons. Onze adviseurs helpen je graag verder met het opzetten van een plezierige samenwerking. Een samenwerking die is afgestemd op de mogelijkheden die jij hebt. Landschap Erfgoed Utrecht werkt samen met erfgoedeigenaren, sponsoren en gemeentes aan mooie projecten. Door steun en participatie van deze partijen kunnen wij de provincie Utrecht nog mooier maken. Want samen bereik je meer. 

Samenwerken doe je niet alleen. Voor beheer en behoud van het landschap zijn wij aangesloten bij LandschappenNL. Voor de belangenbehartiging van erfgoed, maken wij ons sterk binnen de koepel van OPEN. Voor erfgoededucatie werken we nauw samen met Kunst Centraal

Zin om samen te werken?

Anton helpt je graag verder