Doneer Vrijwilligers

Lees de mooiste verhalen op UtrechtAltijd

Van de Romeinen tot de Rijksmunt, van grafvelden tot de Grebbelinie. UtrechtAltijd brengt verhalen van vroeger in de taal van nu over de geschiedenis van onze provincie. Opgediept uit archieven, gevonden onder de grond, gehoord van ooggetuigen en de verhalen achter objecten van erfgoedinstellingen. UtrechtAltijd inspireert je om om je heen te blijven kijken. Want wie meer weet, ziet ook meer!

Verhalenplatform UtrechtAltijd heeft een redactieteam en werkt ook samen met musea, historische verenigingen, archieven en depots. Het platform helpt erfgoed en culturele instellingen met het bereiken van een groter en ander publiek.

Ook verhalen aanleveren?

Heb jij een erfgoedinstelling en ben je nog niet bij ons aangesloten? Dan ben je harte welkom bij UtrechtAltijd. Heb je belangstelling? Stuur dan een email naar info@utrechtaltijd.nl.

De Doen kalender van UtrechtAltijd. Meld ook jouw activiteit aan

Op UtrechtAltijd staat het verhaal centraal. De website wil bezoekers op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het cultureel erfgoed in de provincie Utrecht. Om de verhalen meer tot leven te brengen, zijn er vaak activiteiten bij musea, buitenplaatsen of andere culturele instellingen. De 'Doen' kalender van UtrechtAltijd is hiermee gevuld.

Onder activiteiten vallen bijvoorbeeld routes, tentoonstellingen, lezingen, concerten, het bezoeken van buitenplaatsen en gebouwen, workshops, open dagen en voorstellingen.

Heb je een activiteit? Stuur dan een mail naar info@utrechtaltijd.nl