Word vrijwilliger Steun ons!
Vrijwilliger zijn

gaat over schatten ontdekken. En verhalen doorgeven.

Vrijwilliger zijn

gaat over vele handen. Die maken ons landschap nóg mooier.

Vrijwilliger zijn

gaat over inspireren en geïnspireerd worden.

Ja, ik word vrijwilliger

Aan de slag in je omgeving!

Schoffelen in de tuin van een prachtige buitenplaats, een tentoonstellingsruimte van een museum inrichten, verhalen schrijven over een historische gebeurtenis of weidevogels tellen. In onze unieke en prachtige provincie Utrecht kun je overal in het landschap, cultuur en erfgoed aan de slag.

Helaas werken de postcode zoekfuncties op Vrijwilligersgroepen en de test 'Wat past bij jou?' momenteel niet naar behoren. We werken achter de schermen aan een oplossing voor dit probleem. Je kunt zelf zoeken, maar schroom ook vooral niet om contact op te nemen met Willemijn van Hees: zij beheert het Steunpunt Vrijwilligers en zoekt graag met je naar een passende vrijwilligersfunctie.

Bij Landschap Erfgoed Utrecht zorgen we ervoor dat jij tot bloei komt op de perfecte vrijwilligersplek.

Wat zijn de ervaringen?

Je kunt om allerlei redenen vrijwilligerswerk willen doen. De een gaat voor de gezelligheid, de ander wil graag kennis opdoen.

Bij Landschap Erfgoed Utrecht vinden we voor iedereen een goede plek. Je handen uit de mouwen bij het wilgen knotten, de geschiedenis uitspitten van achter je bureau, weidevogels tellen, museumbezoekers rondleiden: de mogelijkheden zijn zeer divers.

En weet je nog niet precies wat je wilt, dan helpen we je graag vooruit.

 

De video geeft een korte impressie wat het kan betekenen om vrijwilliger zijn op een buitenplaats.

Het is een prachtige manier om leuke mensen te ontmoeten. Het is een soort groene sportschool.

Waar draag jij aan bij?

Bij Landschap Erfgoed Utrecht zorgen we ervoor dat jij tot bloei komt op de perfecte vrijwilligersplek in de provincie Utrecht. Wij hebben de expertise in huis om jou te inspireren, begeleiden en op te leiden tot de vrijwilliger die jij wilt zijn. In landschap, cultuur en historisch erfgoed.

Jouw wensen, passies en ambities zijn belangrijk en samen met 10.000 vrijwilligers zorgen we voor onze mooie provincie. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen als beginnend of werkend vrijwilliger? Neem dan contact met ons op!

Resultaten vrijwilligerswerk Utrecht

Resultaten vrijwilligerswerk 2019

Liever persoonlijk advies?

Willemijn helpt je graag vooruit

Willemijn Van Hees

Adviseur vrijwilligerswerk 030 - 221 97 12 w.vanhees@landschaperfgoedutrecht.nl