Steun ons!

Aan de slag op Utrechtse buitenplaatsen tijdens NLdoet

wo 12 februari 2020 09:25

Op 13 en 14 maart is het weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Landschap Erfgoed Utrecht zet de Utrechtse buitenplaatsen tijdens deze landelijke vrijwilligersactie centraal. Want het behouden van dit erfgoed voor toekomstige generaties is arbeidsintensief en kostbaar, en eigenaren kunnen daarbij alle hulp gebruiken. Er zijn in de provincie Utrecht meerdere mogelijkheden om een dagje mee te helpen op het prachtige erfgoed.

Op het magische Slot Zuylen is het op 13 maart een drukte van belang. Op deze locatie trapt Landschap Erfgoed Utrecht de NLdoet actie op Utrechtse buitenplaatsen feestelijk af. Kijk voor meer informatie over alle locaties waar je de handen uit de mouwen kunt steken.

 

NLdoet activiteiten: recente ontwikkelingen coronavirus (COVID-19)?

Het Oranjefonds roept deelnemende organisaties aan NLdoet op hun activiteiten uit te stellen. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden ze het niet verantwoord om de geplande activiteiten dit weekend door te laten gaan. “Met pijn in ons hart geven ze dit advies. NLdoet is immers een feest van sociale verbinding. Maar er is niks belangrijker dan gezondheid”, zegt waarnemend directeur Marc van Hal.

Landschap Erfgoed Utrecht volgt dit advies.

Deel met je vrienden