Word vrijwilliger Steun ons!

Corona-update

di 31 maart 2020 19:10

In de strijd tegen covid-19 heeft de regering een aantal maatregelen afgekondigd die een verdere verspreiding van het corona-virus in Nederland moeten voorkomen.

  • Alle evenementen en openbare bijeenkomsten met een vergunnings- en meldplicht zijn verboden, ongeacht het aantal deelnemers. De maatregel geldt tot 1 juni aanstaande. 
  • Groepsvorming in de publieke ruimte is verboden. Bij groepen van 3 of meer personen die geen 1,5 meter afstand houden, wordt gehandhaafd. Personen in hetzelfde huishouden, zoals gezinnen, en kinderen tot en met 12 jaar zijn hiervan uitgezonderd.
  • Je mag dus nog wel naar buiten om een frisse neus te halen. Doe dit alleen niet in een groep, houd 1,5 meter afstand en hou je aan de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid.
  • Scholen en openbare eet- en drinkgelegenheden blijven tenminste gesloten t/m dinsdag 28 april. Werknemers wordt aangeraden zo veel mogelijk vanuit huis te werken, als het werk dat toelaat.
  • Ook onze publieksevenementen, bijeenkomsten en cursussen zijn afgelast. Vergaderingen en andere ontmoetingen op ons kantoor (of bij derden) gaan niet door. Via telefoon, mail en videobellen zijn we wel bereikbaar. 

De laatste ontwikkelingen en maatregelen rond het corona-virus vind je op de site van het RIVM en de Rijksoverheid.