Advies op Maat voor culturele organisaties

Veel culturele organisaties krijgen te maken met vragen als: hoe werf en bind ik nieuwe leden? Waar vind ik sponsoren? Hoe geef ik onze PR goed vorm? In 2013, 2014 en 2015 hebben het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht en de provincie Utrecht het initiatief genomen om Utrechtse culturele stichtingen en verenigingen een Advies op Maat te bieden op het gebied van beleid en marketing. Ook in 2016 zijn er 20 adviestrajecten te winnen.

Alle culturele vrijwilligersorganisaties in de provincie Utrecht kunnen zich opgeven. De inschrijfperiode loopt van 20 april 2016 tot en met 31 mei 2016. Als aanvrager maakt u kans op het gouden vraagteken. Dit is een adviestraject, waarin u met een professionele adviseur met uw vragen aan de slag gaat. Het Prins Bernhard Cultuurfonds en de provincie Utrecht bepalen samen met de SESAM Academie en de steuninstellingen ZIMIHC en Landschap Erfgoed Utrecht, welke organisaties hiervoor in aanmerking komen. Aan het einde van het traject maken de deelnemende organisaties kans op twee extra dagdelen coaching én kunt u meedingen naar het gouden uitroepteken, waaraan een geldprijs van 5.000 euro verbonden is.

De gouden vraagtekens worden op 7 juli 2016 door de gedeputeerde Cultuur en de voorzitter van het Cultuurfonds tijdens een feestelijke bijeenkomst aan de winnende organisaties uitgereikt.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelding. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Arja van Veldhuizen.

Dit bericht is geplaatst op 26 april 2016.