Doneer Vrijwilligers

Hét duurzame debat in Utrecht voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022

do 24 februari 2022 09:06

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert De Natuur en Milieufederatie Utrecht op maandag 7 maart 2022 een debat over een duurzame en gezonde leefomgeving in de stad Utrecht. Kandidaat-gemeenteraadsleden van de stad Utrecht gaan in gesprek over thema’s zoals de klimaatopgave, duurzame woningbouw, circulaire economie, de energieopgave en het verduurzamen van mobiliteit.

Hier moet je bij zijn!
Utrecht groeit; de verwachtingen zijn dat Utrecht over een paar jaar 400.000 inwoners heeft. Het belang van duurzaam en gezond kunnen samenleven in deze stad wordt steeds groter en voelbaarder. Wil je als inwoner graag weten waar je straks uit kunt kiezen als je op 16 maart naar de stembus gaat? Dan hoor je tijdens dit debat meer over onderwerpen die ertoe doen, en kun je een weloverwogen keuze maken.

Ja ik meld me aan! (aanmelden verplicht)

Praktische informatie
Het debat vindt plaats op maandag 7 maart in Kanaal30, je kunt vanaf 19.30 uur binnenlopen, om 19.45 uur gaat het debat van start. Kanaal30 is een bijzondere broedplaats van allerlei kleine bedrijfjes aan het Merwedekanaal. Koffie en thee staan voor je klaar en na afloop gaat Café Keet open en zijn er vegan bitterballen! Je kunt dan evt. nog in gesprek gaan met lijsttrekkers of raadsleden.

Online deelnemen is ook mogelijk, je kunt dat aangeven op het aanmeldformulier.

> Lees hier meer over onze oproep aan de partijen of vul alvast ter voorbereiding alvast het Utrechtse Kieskompas in!

Deel met je vrienden