Beleef de Nacht van de Buitenplaats

Op 10 september is er tussen 19.00 - 23.00 uur van alles te beleven in de provincie Utrecht tijdens de derde editie van de Nacht van de Buitenplaats. De buitenplaatsen worden letterlijk en figuurlijk in bijzonder licht gezet voor u. Laat u verrassen op unieke locaties door de feeërieke sfeer en een afwisselend cultureel programma. In een sprookjesachtige omgeving kunt u genieten van muziek, rondleidingen, diner, wandelingen en vertellingen.  Kijk voor meer informatie op www.nachtvandebuitenplaats.nl.In de provincie Utrecht zijn prachtige buitenplaatsen te vinden. Landschap Erfgoed Utrecht organiseert deze Nacht samen met de deelnemende buitenplaatsen om het voor iedereen mogelijk te maken deze prachtige monumenten en het verhaal erachter te ontdekken. Want wist u dat buitenplaatsen ooit de vakantieoorden van de gegoede burgerij waren? Reis op 10 september tijdens de Nacht van de Buitenplaats langs de deelnemende buitenplaatsen. Kom een kijkje nemen achter de heggen en hagen en laat u vervoeren op deze unieke locaties!

Aanmelden voor de Nacht van de Buitenplaats
De meeste activiteiten zijn gratis toegankelijk. Aanmelden is meestal noodzakelijk en aan een maximum verbonden en kan vanaf begin augustus. Kijk voor meer informatie over het programma en om u aan te melden op www.nachtvandebuitenplaats.nl.

De Nacht van de Buitenplaats is een evenement van Landschap Erfgoed Utrecht en wordt mede mogelijk gemaakt door VSB fonds, Prins Bernard Cultuurfonds, K.F. Hein Fonds, Elise Mathilde Fonds en de provincie Utrecht.

Dit bericht is geplaatst op 4 augustus 2016.