Vrijwilligers voor Klompenpaden gezocht

Voor het Daatselaarsepad, Dashorsterpad en Breeschoterpad in het buitengebied van Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude zoekt Landschap Erfgoed Utrecht enthousiaste vrijwilligers met hart voor wandelen. De huidige vrijwilligersgroep die verantwoordelijk is voor het onderhoud van de 3 Klompenpaden heeft voor het wandelseizoen begint versterking nodig.

Jaarlijks lopen honderden mensen over deze Klompenpaden. Om alle wandelaars optimaal te kunnen laten genieten van deze paden is er een vrijwilligersgroep actief. Voor de vrijwilligersgroep zijn we op zoek naar zes nieuwe vrijwilligers in de omgeving Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude.

Taken
De vrijwilligers controleren per toerbeurt de route minimaal 1x per maand. Bij het nalopen van de route controleer je de markeringen en borden. Daarbij voer je soms wat kleine reparaties en/of snoeiwerk uit en ruim je het eventueel aanwezige zwerfafval op. Grotere problemen worden gemeld bij de coördinator. Als vrijwilliger ben je 4 tot 5 keer per jaar een halve dag beschikbaar.

Voor aanmelden en vragen kun je contact opnemen met Marja Zandberg.

Kijk hier voor meer informatie over Klompenpaden.

 

Dit bericht is geplaatst op 18 februari 2015.