Doneer Vrijwilligers

Willemijn van Hees

Mijn favoriete plek van de provincie is mijn eigen dorp, en dan met name mijn dagelijkse wandeling rondom Kasteel Amerongen, door de uiterwaarden en het bos. Het is genieten!

Werken voor Landschap Erfgoed Utrecht geeft mij dagelijks zingeving voor dit mooie leven; de energie en liefde raakt nooit op. Ik heb het geluk middenin de natuur te mogen werken met mijn voeten in de blubber. Om samen te werken met agrariërs, terreinbeherende organisaties en vrijwilligers. Met kenners, liefhebbers en organisatietalenten. Ik vind het geweldig!

Ik beheer en ontwikkel de Klompenpaden in de provincie Utrecht en ben er trots op dat we met 370 vrijwilligers 437 km Klompenpaden mogelijk maken. Daarnaast zet ik me in voor de wilde bijen, die mij zeer lief zijn. Samen met verschillende partijen versterken en beheren we kwetsbare bijensoorten door de hele provincie. Het geeft me ontzettend veel energie om buiten te zijn en daadwerkelijk bij te dragen aan de biodiversiteit en bezig te zijn met belangrijke klimaatvragen voor de dag van morgen.

Liever persoonlijk contact?

Willemijn helpt je graag verder

Willemijn van Hees

Adviseur ecologie / Klompenpaden 030 - 221 97 12 w.vanhees@landschaperfgoedutrecht.nl

Deel met je vrienden