Doneer Vrijwilligers
Bedrijfsdagen

in de natuur

Bedrijfsdagen in de natuur

Samen een landschapstuin onderhouden en tegelijk werken aan de visie van je bedrijf? Maak kennis met onze bedrijfsdagen in de natuur. Bedrijfsdagen in de natuur zijn dagen waarbij bedrijven met werknemers of klanten werken of wandelen in het landschap en voor het erfgoed in de provincie Utrecht. 

De werkzaamheden tijdens de dagen zijn afhankelijk van het seizoen. In het voorjaar en de zomer kun je bijvoorbeeld snoeien en in de herfst wilgen knotten. Tuinen en parken op buitenplaatsen kunnen het hele jaar door worden onderhouden. Dit geldt ook voor het maken van wandelingen onder begeleiding van deskundigen van Landschap Erfgoed Utrecht. Kortom, er is het hele jaar genoeg te doen!

De waarde van groen erfgoed
Tijdens een bedrijfsdag kun je met ons de natuur van de provincie Utrecht in. Dat is niet alleen goed voor het landschap, maar ook voor je team, voor de samenwerking en voor het besef van de waarde van ons groene erfgoed. Naast werken in de natuur is het mogelijk om een combinatie te maken met vergaderingen of teamsessies. Wij kennen de geschikte locaties voor presentaties en catering. Uiteraard alles in overleg.

De werkzaamheden staan altijd onder leiding van deskundigen van Landschap Erfgoed Utrecht. ARBO regels en geldende coronamaatregelen worden nageleefd. Er is altijd iemand aanwezig die kan vertellen over de aanwezige flora en fauna en de geschiedenis van een plek. Wanneer de dag plaatsvindt op een landgoed of bij een buitenplaats, is er vaak een wandeling of rondleiding mogelijk.

Doe je mee aan de bedrijfsdagen in de natuur? Dan ondersteun je tegelijkertijd de doelstellingen van Landschap Erfgoed Utrecht: het behouden en beheren van natuur, landschap en erfgoed, voor nu en later!

Interesse?
Neem contact op met Frits Kuipers,
f.kuipers@landschaperfgoedutrecht.nl, T 06 – 465 76 877.


Wat kun je doen?

De werkzaamheden zijn afhankelijk van de periode in het jaar, gedacht kan worden aan:

  • Het planten van zogenaamde elzensingels
  • Werken bij de Lizard Lane in Soestduinen
  • Bedrijfsdagen in de natuur
  • Beheren Knotbomen
  • Onderhoud Terreinen

Wat is er nog meer mogelijk?

Naast de werkzaamheden zoals hiernaast beschreven, kan Landschap Erfgoed Utrecht op verzoek een meeting room arrangeren zodat deze dagen ook gevuld kunnen worden met deels natuurwerkzaamheden en deels vergaderingen. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het aanbieden van een lunch.

Afhankelijk van de grootte van de groep, de locatie en de gewenste activiteiten zal door Landschap Erfgoed Utrecht een offerte op maat gemaakt worden.

Wil je meer informatie?

Frits helpt je graag verder

Frits Kuipers

Business development & Funding 030 - 221 97 13 06 - 46 57 68 77 f.kuipers@landschaperfgoedutrecht.nl