Word donateur Vrijwilligerswerk
Julie Johnson 666385 Unsplash
Rachel Lynette French 1079832 Unsplash
Patrick Fore 381196 Unsplash

Ja, ik doe mee met UtrechtAltijd!

Verhalenplatform UtrechtAltijd maakt schatten uit de provincie Utrecht zichtbaar via verhalen, activiteiten en Klompenpaden routes. Zij doet dit samen met musea, historische verenigingen, archieven en depots uit de provincie Utrecht. Het platform helpt erfgoed en culturele instellingen met het bereiken van een groter en ander publiek.

Wie leveren verhalen aan? 
Het Centraal Museum, Archief Eemland, het Archeologisch Depot, Universiteitsmuseum, RHC Vecht en Venen en Museum Flehite delen verhalen en informatie over collecties via UtrechtAltijd.

Ook verhalen aanleveren?
Heb jij een erfgoedinstelling en ben je nog niet bij ons aangesloten? Dan ben je harte welkom bij UtrechtAltijd. Ook als je niet bent aangesloten bij een erfgoedinstelling mag je deelnemen. Heb je belangstelling? Stuur dan een email naar info@utrechtaltijd.nl. UtrechtAltijd verwijst altijd door naar de instelling.

Wil je een activiteit aanmelden?

UtrechtAltijd is een verhalen site. Het verhaal staat centraal en is bedoeld om de bezoeker op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het brede aanbod van cultureel erfgoed in de provincie. Het verhaal vormt daarom ook het uitgangspunt voor het plaatsen van activiteiten. Want een bezoeker kijkt toch echt anders naar een plek als deze het verhaal kent dat erbij hoort.

Onder activiteiten vallen routes, tentoonstellingen, lezingen, concerten, het bezoeken van buitenplaatsen en gebouwen, workshops, open dagen en voorstellingen. Stuur je informatie naar de redactie (beeld, persbericht, introductie): info@utrechtaltijd.nl

Liever persoonlijk contact?

Sanne helpt je graag verder

Sanne Witkamp

Eindredacteur UtrechtAltijd.nl 030 - 2219702 s.witkamp@landschaperfgoedutrecht.nl