Doneer Vrijwilligers

ICT vrijwilliger

Historische Kring Baerne

Eemland

Uren per week:
8 uren
Plaatsingsdatum:
do 6 juni 2024
Soort werk:
Digitalisering
Reageer direct

Over de vacature

Vacature ICT vrijwilliger

De Historische Kring Baerne en de stichting Groene Graf / Geheugen van Baarn werken op veel gebieden samen waaronder ook ICT-beheer en ondersteuning.
Er zijn momenteel 3 vrijwilligers actief met dit ICT-beheer, maar wij zien de vraag naar verdere digitalisering toenemen en daarom zouden we ons team graag uitbreiden met een vrijwilliger die kennis heeft van Windows, het onderhoud en bouwen van websites en digitalisering in het algemeen.

De taken van dit ICT-team zijn:
• Het bieden van technische ondersteuning aan andere vrijwilligers bij het gebruik van Windows computers en het digitaliseren en archiveren van historische documenten en foto’s.
• Het beheren en optimaliseren van het digitale historische archief.
• Het operationeel houden (updaten, vernieuwen) van de in gebruik zijnde hardware en software.
• Het onderhoud, de updates en verdere ontwikkeling van de Joomla websites van de Historische Kring en Het Groene Graf.

Vrijwilligers die een langdurig verband wensen, maar ook personen die zich liever ‘op project-basis’ (in een wat korter verband) willen inzetten worden verzocht om een mailtje met contactgegevens te sturen naar: webmaster@historischekringbaerne.nl
Wij nemen dan contact met u op om de vacature te bespreken en u uit te nodigen om tijdens de openingsuren van de Oudheidkamer van de Historische Kring Baerne eens langs te komen om kennis te maken met een gezellige groep mensen, die uw hulp goed kan gebruiken.


Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden