Doneer Vrijwilligers

Landschapsmedewerker

Landschapsbeheer Utrechtse Heuvelrug

Utrechtse Heuvelrug

Uren per week:
7
Mogelijke werkdagen:
dinsdag
Plaatsingsdatum:
ma 24 oktober 2022
Soort werk:
Landschapsbeheer, Praktisch aan het werk
Reageer direct

Over de vacature

Wij zijn een kleine, zelfstandige landschapsbeheer-groep werkzaam op de Utrechtse Heuvelrug. Met ons zessen zijn we iedere dinsdag ergens op de Utrechtse Heuvelrug aan het werk. Dat kan een landgoed zijn, maar ook een wildviaduct of een gebiedje waar de natuur of het landschap dreigt te verloederen, achterstallig onderhoud vertoont en de middelen of mensen ontbreken om het aan te pakken. Denk aan wilgenknotten, bos uitdunnen, vogelkers bestrijden, braam terugdringen, zichtlijn herstellen, kortom landschapsonderhoud in de meest brede zin van het woord, maar wel kleinschalig, handen uit de mouwen, lekker buiten bezig zijn maar bovenal ook gezellig.

Met ons zessen verzetten we veel werk, maar zijn we ook kwetsbaar. Niet iedereen kan elke dinsdag (we doen allemaal ook nog andere leuke dingen). Daarom zoeken we versterking.

Ervaring nodig? Nee. Wij hebben alle zes een heel diverse achtergrond en het landschapsbeheer van en met elkaar geleerd. Aarzel niet, contact ons. Stel je vraag en wij halen je over de brug!

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden