Doneer Vrijwilligers

Leuke en gevarieerde werkzaamheden

Nationaal Glasmuseum Leerdam

Vijfheerenlanden

Uren per week:
4
Mogelijke werkdagen:
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Plaatsingsdatum:
ma 22 januari 2024
Soort werk:
Gastvrouw/-heer, Rondleiden / gidsen
Reageer direct

Over de vacature

Bij de glasblazerij en het glasmuseum werkt een divers team van vrijwilligers. Wij bieden veel variatie in werkzaamheden dus iedereen zal iets vinden binnen eigen interessegebied. Wil je direct contact hebben met de vele toeristen die ons bezoeken? Kies dan voor een functie in de publieksbegeleiding (gastenontvangst, gids, educatie of in de winkel). Werk je liever op de achtergrond dan kan je ons helpen bij collectieregistratie, fondsenwerving of het callcenter).

Je hoeft beslist geen glaskenner te zijn om het naar je zin te hebben bij ons! Je wordt altijd hartelijk ontvangen en wij zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt bij het Nationaal Glasmuseum. Uiteraard word je ingewerkt en goed begeleid. Wil je graag een periode vrijblijvend oriënteren voor je besluit om je tijd aan ons te schenken? Dat kan vanzelfsprekend!

Werken bij de glasblazerij en het museum levert jou nieuwe ervaringen op en natuurlijk kansen om je sociale netwerk uit te breiden. Jouw inspanningen worden beloond met aantrekkelijke korting in onze winkels, een jaarlijks dagje uit, gratis entree voor je gezin en regelmatig een gezellige bijeenkomst.

Leerdam is goed bereikbaar per trein en een directe busverbinding vanuit Utrecht Centraal Station

Bel gerust voor meer informatie en een oriënterend kennismakingsgesprek.
Wij kijken uit naar jouw reactie!

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden