Doneer Vrijwilligers

Medewerker communicatie

Vrijwilligersgroep Pyramide van Austerlitz

Gelderse Vallei Utrechtse Heuvelrug

Uren per week:
3,5 (naar eigen wens in te delen en uit te breiden, voornamelijk thuiswerk, periodiek werkoverleg met operationeel manager)
Plaatsingsdatum:
di 2 mei 2023
Soort werk:
Communicatie en promotie
Reageer direct

Over de vacature

De Pyramide van Austerlitz is een bijzonder Rijksmonument uit de Franse tijd en onlangs toegevoegd aan het Canon van Nederland als sleutelstuk bij het verhaal van Napoleon Bonaparte. Het bezoekerscentrum en het kassahuis worden bemand door toegewijde vrijwilligers en onze rondleidingen worden uitgevoerd door vrijwilligers met een passie voor geschiedenis en erfgoed.

De fascinerende geschiedenis achter de bouw van de Pyramide en de relatie ervan met de Franse tijd levert een scala aan bijzondere verhalen op, naast de verschillende bezoekmogelijkheden en rondleidingen. Voor het vertellen van deze verhalen en het communiceren van de dagelijkse bijzonderheden van de Pyramide zijn we op zoek naar een vrijwilliger met liefde voor communicatie die zich wil buigen over onze website en social media kanalen.

Het werk bestaat uit het bijhouden van onze Facebook en Instagram pagina met korte stukjes en foto's en andere relevante informatie, fotograferen en het aanleggen van een beeldbank, het helpen onderhouden van de website en meedenken met de ontwikkeling van een nieuwe website, het schrijven van (pers)berichtjes wanneer nodig, meedenken met de verdere uitwerking van de communicatiestrategie van de Pyramide en helpen met interne communicatie in ons vrijwilligersteam. Ook wordt je de contactpersoon voor verschillende vakantieparken, hotels e.d. in de omgeving en speel je een actieve rol bij het vernieuwen van foldermateriaal e.d.

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden