Doneer Vrijwilligers

Medewerker Promoteam

Utrechts Landschap

De Vecht De Venen Eemland Gelderse Vallei Kromme Rijn Nederrijn en Lek Oude Rijn Utrechtse Heuvelrug Utrecht stad Vechtplassen Vijfheerenlanden

Uren per week:
2
Mogelijke werkdagen:
vrijdag, zaterdag, zondag
Plaatsingsdatum:
di 26 juli 2022
Soort werk:
Communicatie en promotie, Fondsenwerving
Reageer direct

Over de vacature

Utrechts Landschap heeft in de provincie Utrecht verschillende bezoekerscentra in haar gebieden, waaronder een bezoekerscentrum op wielen. We noemen haar de Groenling en ze wordt bemand door 13 enthousiaste vrijwilligers, namelijk het promoteam!

Zodra het kan gaan enkele vrijwilligers van het promoteam met de Groenling op pad. Je kan ze vinden in één van onze gebieden, bijvoorbeeld bij een evenement. Maar ze zijn ook te spotten op andere locaties zoals het Dierenpark Amersfoort of een lokale markt. Als de link met natuur en milieu er maar is!

Met de Groenling informeren we bezoekers over het Utrechts Landschap, onze gebieden, wandelroutes en andere leuke info.

Door de groeiende publieke belangstelling wil het promoteam gaan uitbreiden met extra vrijwilligers! Sluit jij aan? Dat zouden ze geweldig vinden!

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden