Doneer Vrijwilligers

Vrijwilligers Nationaal Monument Kamp Amersfoort

Nationaal Monument Kamp Amersfoort

Utrechtse Heuvelrug

Mogelijke werkdagen:
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Plaatsingsdatum:
wo 21 februari 2024
Soort werk:
Gastvrouw/-heer, Landschapsbeheer, Praktisch aan het werk, Rondleiden / gidsen, Tentoonstelling
Reageer direct

Over de vacature

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Nationaal Monument Kamp Amersfoort. Ze vervullen diverse rollen, waaronder gids, publieksvrijwilliger, hovenier, klusser, onderzoeker, planner, promotor, transporteur, verkeersbegeleider, en nog veel meer. Daarnaast verzorgen vrijwilligers lunch en koffie in het museumcafé, verkopen entreekaarten en zijn verantwoordelijk voor de shop (boek- en artikelenverkoop).

Vrijwilligers krijgen een basisopleiding waarin diverse communicatieve en signalerende functies naar bezoekers toe zijn opgenomen. Alle vrijwilligers kennen in ieder geval de geschiedenis van de plek op basis van de laatste onderzoeksgegevens.

Heeft u interesse, bent u mogelijk op regelmatige basis beschikbaar voor het draaien van diensten en wilt u een bijdrage leveren aan het uitdragen van de missie van Nationaal Monument Kamp Amersfoort? Laat het ons weten!

Nationaal Monument Kamp Amersfoort hanteert de gedragscode ‘in veilige handen’ van de NOV.

De vrijwilligers van Kamp Amersfoort vormen een hechte club mensen; regelmatig is er een informele bijeenkomst met een praatje, een hapje en een drankje. Eén keer per jaar is er een gezamenlijk uitje en een nieuwjaarsborrel.

Sollicitatieformulier

Deel met je vrienden