Word donateur Vrijwilligerswerk
Lina Trochez 377674 Unsplash

Hoe blijf ik op de hoogte?

Als vrijwilliger is het belangrijk dat je op de hoogte bent. Niet alleen van de laatste ontwikkelingen binnen je werkgebied, maar ook door te weten wat je collega's doen. Dat doe je zelf, maar ook met hulp van ons. 

Wij zitten dicht bij het vuur en houden bij wat voor jou belangrijk is. Bijvoorbeeld over veilig vrijwilligerswerk (ARBO), digitalisering en AVG. Ook over inhoudelijke ontwikkelingen in jouw vakgebied, zoals natuurinclusieve landbouw of culturele diversiteit.

Cursussen & scholing

Goed opgeleide vrijwilligers leveren kwaliteit. Onze adviseurs denken met je mee over opleidingsmogelijkheden voor jou en je groep. Wij bieden een jaarlijks opleidingsprogramma met workshops en cursussen. Zoals ‘Van rondleiden naar begeleiden’, ‘Veldhulpverlening’ en ‘Werven en binden van vrijwilligers’. Ook verbreed je kennis door onze e-learning ‘Leer je Groen’ en bij de lezingen die we met onze partners organiseren.

Netwerkdagen

Naast cursussen bieden wij ook regelmatig netwerkbijeenkomsten. Zo kun je op een vrijwilligersdag je collega's ontmoeten en kennis uitwisselen en inspiratie opdoen. 

 

Nieuwsbrieven

We houden onze vrijwilligers ook op de hoogte met nieuwsbrieven. Hierin vind je de laatste weetjes over je werkgebied en staan aankondigingen over activiteiten en cursussen. 

Meer weten over netwerkdagen?

Neem contact op met Marianne

Marianne de Rijke

Senior adviseur musea en erfgoed 030 - 2219782 M.deRijke@landschaperfgoedutrecht.nl