Word donateur Vrijwilligerswerk
TS 20191102 Natuurwerkdag 168 (1)
Natuurwerkdag

5 en 6 november 2021

Natuurwerkdag 2021

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november vindt de landelijke Natuurwerkdag plaats. Tijdens de Natuurwerkdag kun je aan het werk in het groen, bijvoorbeeld in een natuurgebied in de buurt, in het buitengebied van je eigen dorp of bij een particuliere landeigenaar of boer. Het kan allemaal.

Grootste, groene vrijwilligersdag van Nederland
De Natuurwerkdag is de grootste groene vrijwilligersdag van Nederland. In heel Nederland kun je op zo'n 600 locaties aan de slag. LandschappenNL is initiatiefnemer van de Natuurwerkdag. De Postcodeloterij maakt de Natuurwerkdag mede mogelijk. Landschap Erfgoed Utrecht faciliteert en ondersteunt de activiteiten in de provincie Utrecht.

Doe je mee? 
Wilgen knotten, heggen vlechten, snoeien in de rozentuin, hout hakken of zagen. Samen zorg je deze dagen voor de natuur met als beloning aan het eind van de dag altijd een mooi resultaat. In de provincie Utrecht kun je op zo'n vijftig locaties je handen uit de mouwen steken. Hieronder lees je over de klussen. Wil je meer weten? Kijk dan op www.natuurwerkdag.nl.

De klussen in de provincie Utrecht

Vrijdag 5 november

 

Zaterdag 6 november

Doe mee als locatie!

De Natuurwerkdag is een perfect moment om van je te laten horen als vrijwilligersgroep of -organisatie en om in contact te komen met nieuwe vrijwilligers. Heb jij nog een klus die geklaard moet worden in het weekend van 5 en 6 november, meld je klus dan aan. 

Meld je klus aan

Wil je meer weten?

Willemijn helpt je graag verder

Willemijn Van Hees

Adviseur vrijwilligerswerk 030 - 221 97 12 w.vanhees@landschaperfgoedutrecht.nl