Doneer Vrijwilligers
Bedrijfsdagen in de natuur

teambuilding en genieten

Bedrijfsdagen in de natuur

Samen een landschapstuin onderhouden en tegelijk werken aan de visie van je bedrijf? Maak kennis met onze bedrijfsdagen in de natuur. Bedrijfsdagen in de natuur zijn dagen waarbij bedrijven met werknemers of klanten aan de slag gaan in de natuur. 

De werkzaamheden zijn afhankelijk van het seizoen. In het voorjaar en de zomer kun je bijvoorbeeld snoeien, in de herfst en winter appels plukken, boompjes planten, overbegroeiing verwijderen of wilgen knotten. Tuinen en parken op buitenplaatsen kunnen het hele jaar door worden onderhouden. Dit geldt ook voor het maken van wandelingen onder begeleiding van deskundigen van Landschap Erfgoed Utrecht. Kortom, er is het hele jaar genoeg te doen!

De waarde van groen erfgoed
Tijdens een bedrijfsdag nemen we je mee de natuur in van de provincie Utrecht. Dat is niet alleen goed voor het landschap, maar ook voor je team, voor de samenwerking en voor het besef van de waarde van ons groene erfgoed. Naast werken in de natuur is het mogelijk om een combinatie te maken met vergaderingen of teamsessies. Wij kennen geschikte locaties. Uiteraard alles in overleg.

De werkzaamheden staan onder leiding van deskundigen. ARBO regels worden nageleefd en er is altijd iemand aanwezig die kan vertellen over de aanwezige flora, fauna en de geschiedenis van een plek. Wanneer de dag plaatsvindt op een landgoed of bij een buitenplaats, is er vaak een wandeling of rondleiding.

Doe je mee aan de bedrijfsdagen in de natuur? Dan ondersteun je tegelijkertijd de doelstellingen van Landschap Erfgoed Utrecht: het behouden en beheren van natuur, landschap en erfgoed, voor nu en later!

Wil je meer informatie?

Frits helpt je graag verder

Frits Kuipers

Business development & Funding 030 - 221 97 13 06 - 46 57 68 77 f.kuipers@landschaperfgoedutrecht.nl