Doneer Vrijwilligers
Bedrijfsdagen in de natuur

teambuilding en genieten

Bedrijfsdagen in de natuur

Samen invasieve exoten verwijderen uit een natuurgebied of werken in een historische tuin en tegelijk werken aan de visie van je bedrijf? Maak kennis met onze bedrijfsdagen in de natuur. Tijdens deze dagen zet je je met je team in voor het landschap in de provincie Utrecht. 

De werkzaamheden zijn afhankelijk van het seizoen. In het voorjaar en de zomer kun je bijvoorbeeld snoeien, in de herfst en winter fruit plukken, boompjes planten, overbegroeiing verwijderen of wilgen knotten. Tuinen en parken op buitenplaatsen kunnen het hele jaar door worden onderhouden. Dit geldt ook voor het maken van wandelingen onder begeleiding. Kortom, er is het hele jaar genoeg te doen!

De waarde van groen erfgoed
Tijdens een bedrijfsdag nemen we je mee de natuur in van de provincie Utrecht. Dat is niet alleen goed voor het landschap, maar ook voor je team, voor de samenwerking en voor het besef van de waarde van ons groene erfgoed. Naast werken in de natuur is het mogelijk om een combinatie te maken met vergaderingen of teamsessies. Wij kennen geschikte locaties. Uiteraard alles in overleg.

De werkzaamheden staan onder leiding van deskundigen. Arbo-regels worden nageleefd en er is altijd iemand aanwezig die kan vertellen over de flora, fauna en de geschiedenis van een plek. Wanneer de dag plaatsvindt op een landgoed of bij een buitenplaats, is er vaak een rondleiding met de eigenaar.

Doe je mee aan de bedrijfsdagen in de natuur? Dan ondersteun je tegelijkertijd de doelstellingen van Landschap Erfgoed Utrecht: het behouden en beheren van het landschap en erfgoed, voor nu en later!

Wil je meer informatie?

Frits helpt je graag verder

Frits Kuipers

Business development & Funding 030 - 221 97 13 06 - 46 57 68 77 f.kuipers@landschaperfgoedutrecht.nl