Word vrijwilliger Word donateur
DSC 0822
Natuurwerkdag 2017 17
LEU Vrijwilligersdag 2018 73 Landschap

Natuur en Landschap

Het beheren van landschap en erfgoed is een lust. Voor ’t oog én in de overtuiging van mensen die daarin geloven. Dat omzetten in plannen en daden, zodat iedereen dit in en rond Utrecht ervaart. Omdat het liefdevol wordt beheerd. Omdat alles van échte waarde, iemand moet hebben die daarvoor zorgt.

Door samenwerking te zoeken met iedereen die in het buitengebied actief is werken wij aan het behouden van natuur en landschap. Samen met boeren, agrarische collectieven, waterschappen, provincie en gemeentes ontwikkelen we voortdurend plannen om dit gebied aantrekkelijker te maken voor planten en dieren die het zonder onze hulp niet zouden redden. Wij geloven in duurzame landbouw en in het herstel van de balans tussen natuurwaarden en agrarische activiteiten.

Behouden gaat ook over tegenslag en presteren. Vaak met weinig veel moeten doen. Dan is het fijn dat er mensen en plannen zijn die - samen met jou - van een visie daden maken. Want behouden doe je met je hart en natuurlijk ook een beetje met ons.

Liever persoonlijk contact?

Hein helpt je graag verder

Hein Pasman

Manager natuur en landschap 030 - 2219711 h.pasman@landschaperfgoedutrecht.nl