Doneer Vrijwilligers

Opening Benedeneindsepad

do 11 juli 2019 09:51

Vrijwilligers, gemeente Oudewater, Montfoort en Lopik en Landschap Erfgoed Utrecht nodigen u uit voor de opening van het Benedeneindsepad.

Datum: vrijdag 12 juli
Locatie: Pannenkoekenhuis Midden Op ’t Landt, Benedeneind
Noordzijde 430a, Benschop
Tijd: 15.30 uur tot 17.30 uur

Programma
15.30 - 16.00 uur
Inloop met koffie en lekkers

16.00 - 16.15 uur
Toespraak door Ivo Brautigam (directeur Landschap Erfgoed Utrecht), Pieter Verhoeve (voorzitter platform De Utrechtse Waarden) en Laurens De Graaf (burgemeester gemeente Lopik).

16.15 - 16.20 uur
Openingshandeling door de burgemeester samen met de kinderen

16.20 - 17.00 uur
Wandeling met de polderprof naar het trekpontje

17.00 - 17.30 uur
Drankje en hapje

 

Aanmelden
Graag aanmelden in verband met catering per mail via w.vanhees@landschaperfgoedutrecht.nl.

Route voor jong en oud

Het Benedeneindsepad is het 113ste Klompenpad. Deze wandeling leidt u door een waterrijk natuurgebied met vele soorten vogels en een eeuwenoud cultuurhistorisch agrarisch landschap. Het is aangemerkt als Klompenpad Kids, waardoor het geschikt is voor jong en oud. De kinderbrochure is na de opening te downloaden via de Klompenpaden website.

Klompenpaden zijn wandelroutes door het boerenland, over onverharde paadjes en vergeten doorsteekjes. Het Benedeneindsepad is tot stand gekomen onder coördinatie van Landschap Erfgoed Utrecht in samenwerking met diverse particuliere grondeigenaren, Staatsbosbeheer, vrijwilligers,  gemeente Lopik, Montfoort, Oudewater en andere partijen uit de streek.

Bekijk de website

Deel met je vrienden