Doneer Vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht Klompenpad

wo 26 juni 2019 15:36

Voor het 112ste Klompenpad, het Benedeneindsepad in het buitengebied van Utrechtse Waarden, zoekt Landschap Erfgoed Utrecht enthousiaste vrijwilligers uit de omgeving. Dit Klompenpad is extra bijzonder omdat er ook een KIDS editie van in ontwikkeling is. In juli wordt het Klompenpad feestelijk geopend.

Op de informatiebijeenkomst van 12 juli vertellen we er alles over. Deze bijeenkomst vindt plaats van 20.30 - 21.30 in Pannenkoekenhuis Midden op ‘t Landt, Benedeneind Noordzijde 430a Benschop, eveneens het startpunt van het Klompenpad. 

Aanmelden
Aanmelden voor de informatieavond en/of het vrijwilligerswerk op dit Klompenpad kan bij Helene Hine, via vrijwilligerswerk@landschaperfgoedutrecht.nl

Taken
De vrijwilligers controleren per toerbeurt de route minimaal 1x per maand. Bij het nalopen van de route controleer je de markeringen en borden. Daarbij voer je soms wat kleine reparaties en/of snoeiwerk uit en ruim je het eventueel aanwezige zwerfafval op. Grotere problemen worden gemeld bij de coördinator. Als vrijwilliger ben je circa 4 keer per jaar een halve dag beschikbaar.

Eerste activiteiten
Eén van de eerste activiteiten die de vrijwilligersgroep gaat doen is het markeren van de route die 8,5 km lang is. Op 10 juli wordt het Klompenpad feestelijk geopend.

Deel met je vrienden