Doneer Vrijwilligers
Grafheuvel op de Veluwe

Webinar Erfgoed Gezocht

ma 22 juni 2020 11:39

Op vrijdag 26 juni van 14.30 - 15.30 organiseren wij een nieuwe webinar over Erfgoed Gezocht. Deze webinar is een digitaal alternatief voor fysieke bijeenkomst die helaas niet mogelijk zijn vanwege de maatregelen rond het coronavirus.

Erfgoed Gezocht is het eerste grootschalige archeologische project waarbij mensen van achter hun computer mee kunnen speuren naar nog niet eerder ontdekt archeologisch erfgoed op de Utrechtse Heuvelrug. Zo kan iedereen bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek en de bescherming van het Utrechts erfgoed. In de webinar brengen we je op de hoogte van de tussentijdse resultaten van het project. Vervolgens gaan we in gesprek over wat we samen kunnen bereiken. Ook als je (nog) niet betrokken bent bij dit initiatief, stellen wij je deelname zeer op prijs. Dit is het begin van een groter netwerk, waarin we samen met anderen aan de slag willen. Er is gelegenheid om vragen te stellen in het laatste gedeelte.

We hopen je via de computer te ontmoeten tijdens de webinar op 26 juni. Op vrijdag verschijnt een link voor deelname op de website van www.erfgoedgezocht.nl.

Deel met je vrienden